Degustaties

 

 

 

Bezoek chocolade atelier
m.m.v. Meynendonckx (Oud-Turnhout)
Maandag 27 maart 2017 (8 - 13u)

Wist je dat de geschiedenis van cacao en chocolade ongeveer 4000 jaar teruggaat? Of dat cacao een belangrijke rol speelde als betaalmiddel in de cultuur van de Maya's en Azteken?

 

Er zijn maar weinig voedingsmiddelen met een zodanig rijke en intrigerende geschiedenis als cacao en chocolade.

 

Ontdek het productieproces van cacaoboon tot heerlijke chocolade bij een grote specialist.

 

Programma:

  • 8.00 u vertrek
  • 9.00 u uiteenzetting chocolade (herkomst, productieproces)
  • 10.00 u bezoek atelier
  • 11.00 u degustatie
  • 12.00 u retour

DEELNAME IS GRATIS

Wél vooraf inschrijven via mail: geert@soetehuys.be

met vermelding > Chocolade



© Copyright 2017 - BVBA Soete Huys. BTW BE 0463.598.038 - All Rights Reserved. Designed & Developed by KMOSites