Degustaties

 

 

 

 

Bierdegustatie + een vleugje whisky
Zaterdag 10 juni 2017 (10 - 18u)

VOLGENDE BROUWERS ZULLEN AANWEZIG ZIJN 

 

ORVELO

Huisbrouwerij Half Zeven presenteert de sportieve bierliefhebbers 3 bieren die hun dorst onmiddellijk lessen en helpen om snel te recupereren.

 

ST PALSKE

De familie De Cock begon reeds vroeg met het bedenken van recepten. Zo ontstond in 1996 na een tiental jaar van experimenteren het Sinpalsken Blond en Donker.

 

’T PAENHUYS

Een Paenhuys is een brouwerij zoals vroeger ieder dorp er eentje had. Het Paenhuys of pannenhuis zette zijn brouwinstallatie ter beschikking van de bewoners van het dorp om hun eigen brouwsels te maken.

 

REMI

Remi Blond schenkt u aloud vakmanschap met een hint van nu.

Niet alleen is het innig hoppig aroma een eerbetoon aan de rijke biercultuur van ons land, het huldigt ook de grootvader van de brouwer.

 

3 FONTEINEN

Brouwerij 3 Fonteinen is een authentieke lambikbrouwerij en geuzestekerij. Diep verankerd in de Zennevallei en met meer dan 60 jaar ervaring, b(r)ouwt 3 Fonteinen met haar lambik-Odroom en een nieuwe opslagplaats aan een nieuw luik in de geschiedenis van de spontane lambikbieren.

 

GOUDEN CAROLUS

Het Anker is een stadsbrouwerij gelegen te Mechelen. Men brouwt er o.a. Gouden Carolus Classic, Triple, Cuvée van de Keizer, e.a.

Uit het moutbeslag van Gouden Carolus Tripel wordt een graanwhisky gedistilleerd nl Gouden Carolus Single Malt.

VRIJE INKOM - open v.a. 9u

ZONDAG 11/6 = VADERDAG© Copyright 2017 - BVBA Soete Huys. BTW BE 0463.598.038 - All Rights Reserved. Designed & Developed by KMOSites