NIEUWS

20/11/2021 DEGUSTATIE PORTO GRAHAM'SZATERDAG 20 NOVEMBER 11u00 - 18u00GRAHAMS Blend NR12

Graham's staat sinds jaar en dag gelijk aan porto van de hoogste kwaliteit. Een tijdje geleden mochten we een extra referentie verwelkomen aan hun standaard gamma, namelijk de Blend N°5. En nu mogen we u opnieuw voorstellen aan hun nieuwste pareltje: de Blend N°12.Deze Blend Series is in het leven geroepen om porto op een innovatieve en frisse manier aan te bieden aan het grote publiek. Beide referenties zijn namelijk speciaal ontworpen om mee te mixen. Zo kan u optimaal van de Blend N°5 genieten in combinatie met onze Erasmus Bond Tonic. Met deze Port & Tonic verovert u zonder twijfel alle harten!

 

De nieuwste Blend N°12 is een ruby port die slechts enkele maanden heeft gerijpt. Hierdoor bevat de porto nog zeer veel fruitige smaken, maar Graham's is er zeker in geslaagd om de porto niet té zoet te maken.

 

U kan van deze referentie puur genieten of makkelijk combineren met een sparkling wine. Afwerken doet u met een verse aardbei en een sinaasappel zeste, het resultaat is uw nieuwste favoriete drankje!

 

 

MEER INFO HIERshare:
© 2021 Soete Huys bv. BTW BE 0463.598.038 - Privacy - Website by KMOSites