Decoratieartikelen & Servies

Mooi servies laat gerechten beter tot hun recht komen en is een eerbetoon aan uw kookkunst.  Ontdek onze collecties en verras uw gasten met een mooi gedekte tafel, wij geven u graag advies.
Verder vindt u bij ons ook theelichtjes, kaarsen, serviettes, leuke vazen, decoratie artikelen om je 'thuis' een gezellig sfeer te geven en sinds kort ook een leuke collectie hippe kleding en leuke mooimakers van ZUSSS. De collecties worden telkens aangepast aan het seizoen.


ZUSSS een super leuke collectie hippe kleedjes, jasjes, sjaals, armbandjes, kaarsjes ..... Ideaal om jezelf te verwennen of kado te doen!


Sergio Herman zijn passie voor food en design en zijn onstuitbare creativiteit heeft een nieuwe servieslijn doen opgeleverd.    De SURFACE collectie heeft alles in huis,  van servies tot glazen, van bestek tot keukenmessen, van ovenschaaltjes tot snijplanken en onderzetters.


Antonino Sciortino is geboren in Palermo. Toen hij acht jaar was begon hij reeds in het atelier van zijn vader met het smeden van ijzer. Hij ging vooral aan de slag met 'zacht' ijzer, dat dankzij zijn plooi-baarheid gemakkelijker werkbaar was.  Voor Serax ontwierp hij een exclusieve collectie ijzeren schalen, door hun artisanale afwerking (geschilderd met de borstel, geboend) behouden ze de ziel die Antonino erin wilde leggen. Ze zijn perfect integreerbaar in tal van interieurs door hun zuivere vormen en de 'vintage' getinte look en afwerking.


Pascale Naessens gaf Pure vorm, haar eerste servieslijn. Heerlijk koken met mooie keramiek is pure romantiek, is pure interactie. Haar ontmoeting met de Tunesische Sabiha betekende voor Pascale het ontstaan van haar fascinatie voor keramiek. Pure belichaamt authenticiteit en warmte ontstaan uit organische lijnen en natuurlijke materialen. Ook haar kookboeken zijn bij ons verkrijgbaar.


Monique Vanden Berghe is een autoriteit op het vlak van bloemsierkunst. Haar liefde voor natuur en onze leefomgeving liggen aan de basis van haar laatste collecties Recircled en Recycle. Schijnbaar waardeloze wegwerpmaterialen als karton en rubber worden in de handen van Moniek tot nieuwe en tijdloze objecten omgevormd. De uitgebreide collectie van bandenvazen, steeds gemaakt van gerecupereerde fietsbanden, is uitgebreid tot een waar icoon in de ganse Serax collectie.

© 2024 Soete Huys bv. BTW BE 0463.598.038 - Privacy - Website by KMOSites